tiistai 10. helmikuuta 2009

Kiitos ja kumarrus

Tuhannet kiitokset kaikille huhuiluista ;) Valitettavasti päätökseni pitää eli en jatka tätä blogia. Tämä blogi aloitettiin ja tarkoitettiin kertomaan lapsettomuudesta. Jossain vaiheessa ajattelin perustaa uuden "pientä masunsisäistä puuhaa" blogin, mutta sekin on jäänyt.

Kirjoittelen kyllä asioita, tapahtumia ja tunnelmia muistiin, mutta vain itselleni (ja ehkä tulevaisuudessa Huligaania varten). Toistaiseksi tämä vaihtoehto tuntuu hyvältä, vaikka tiedän että siellä ruudun toisella puolella on paljon ihania, suurenmoisia ihmisiä, jotka varmasti tarjoaisivat tukea ja vinkkejä tälle pitkälle ja osittain tuskaisellekin matkalle kohti vanhemmuutta!

Koen kuitenkin jostain syystä pystyväni kirjoittamaan rehellisemmin ja rennommin ihan vain itselleni sekä muutamille hyville ystävilleni. En mitenkään halua väheksyä teitä ihanat "blogisisareni", mutta kuten olemme viime aikoina huomanneet, täältä blogistaniasta löytyy myös ihmisiä joiden päämääränä tuntuu olevan vain häiriköinti ja mielipahan aiheuttaminen. Ja tosiasia on, että tällä hetkellä en kaipaa elämääni yhtään ylimääräisiä sotia ja taisteluita.

Toivottavasti hyväksytte kuikuiluni kuitenkin omissa blogeissanne, koska täysin ilman teitä en pysty elämään! Näiden blogistaniassa viettämieni kuukausien aikana olen kohdannut uskomattoman ihania ihmisiä ja todellista toisesta välittämistä. Sillä voiko välittäminen olla pyytettömämpää kuin silloin kun sitä tarjoaa ihminen, jota et ole koskaan edes tavannut?! Toivon sydämestäni, että tämä ihana tsemppaminen ja toisesta huolehtiminen ei koskaan sammu ja häviä! Kiitän ja kumarran saamastamme tuesta vaikealla matkallamme ja toivotan sydämestäni kaikille unelmien toteutumista ja hyvää elämää.


Kiitos!


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi suuren suuri kiitos Puuhis itsellesi tästä blogistasi, ja siitä rohkeudesta ja antaumuksesta jolla sitä olet kirjoittanut! On ollut ilo elää mukana - vaikka asiat välillä vaikeita olivatkin. Olen onnellinen puolestanne että asiat ovat teillä nyt niin kuin ne ovat!

En enää yritä vedota bambinsilmiini;), vaan kunnioitan ja ymmärrän päätöksesi bloggailun lopettamisesta. Aika aikaansa kutakin! Mielipahan aiheuttajista minulla olisi paljonkin painavaa sanottavaa, mutta sanottakoon nyt tässä vain se että olen tosi pahoillani että jouduit mielesi pahoittamaan. Toivottavasti (ja ilmeisesti?) myös hyviä muistoja blogistaniasta jäi!

Olet ehdottoman tervetullut myös minun nykyisin salattuun blogiini jos tahdot, kutsun saa pistämällä s.postia osoitteeseen adalmiina.helmi(at)gmail.com.

Kaikkea hyvää teille ja onnellista odotusta!

Halausrutistuksin,
anniina ja hippula

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itsellesi!!!!! Kirjoitan sulle hetimiten sähköpostia kunhan ehdin!

Toivon todella sydämestäni teidän matkallenne kaikkea hyvää!!!! Huligaani saa hyvän kodin!!!

Ninpe kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus. Kunnioitan päätöstäsi lopettaa tämä blogi. Toivon kuitenkin "kuulevani"/ "näkeväni" sinua aina välillä näissä tutuissa paikoissa. Hyvää kevään jatkoa ja Huligaanin odotusta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos blogistasi, koin itse samanlaisen pettymyksen ensimmäisen punktion jälkeen kuin sinäkin. Kokemuksesi auttaa alkamaan taisteluun uudestaan. Tosin nyt on vielä pää tyhjänä. Minullakin myös endotausta. Onnea raskautesi johdosta ja kaikkea hyvää. Toivottavasti saat oman vauvan syliin kaikkien vaikeuksien jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Heihei ja kiitos blogistasi! :)

Onnea loppuraskauteen ja käyhän morjestelemassa meitä aina välillä tuolla kommenttibokseissa.. :D :D

Mukavaa kevään odotusta ja the odotusta sekä onnea matkaan kaiken suhteen!

Elinainen ja Dodoliina

Anonyymi kirjoitti...

Suuret kiitokset vielä kerran! Kiva oli kuulla myös Aadiksesta! Olette päivittäin mielessä.

Lisäksi haluan kiittää anonyymiä, kiitos viestistäsi! Jos tämä blogi on antanut edes yhdelle ihmisellä uskoa ja toivoa rankoissa hoidoissa, olen saanut sen mitä blogia aloittaessani toivoin! Kiitos ja tsemppiä + onnea matkallenne!

PiKo kirjoitti...

blogissa sulle juttu, vaikka tää blogi on jo pysähtynyt!