lauantai 24. tammikuuta 2009

Pientä muokkausta...

Älkää hermostuko, suoritan vain pientä muokkausta blogissa. Lisäsin sivupalkkiin "kategoriat", niiden kautta löytyy helpommin ja nopeammin mm. hoidoissa käytetyt lääkkeet.

Alkuperäinen tarkoitukseni oli lopettaa blogini klinikalla suoritettuun ensimmäiseen ultraan, mutta tuo pahoinvointi muutti suunnitelmat. Olin niin väsynyt etten saanut päivitettyä blogia ja ilmoitettua lopetuksesta. Aloitin blogini lapsettomuusblogina, halusin kertoa lapsettomuushoidoista, käydä läpi omia tuntemuksiani ja ajatuksiani sekä ennen kaikkea jakaa tietoa hoidoissa käytetyistä lääkkeistä.

Nyt kuitenkin toivottavasti olemme Armaan kanssa matkalla kohti "onnellista loppua", mitä blogia aloittaessanikin toivoin. Vaikka vielä edessämme olevalla pitkällä matkalla jokin menisi pieleen, tuo toivoa ja onnea se, että olemme päässeet näin pitkälle! Alunperin tämäkin mahdollisuus oli kuitenkin niin pienen pieni.

Älkää siis häiriintykö "turhista" päivitysviesteistä! Kiitos mukana kulkemisesta. Haluan toivottaa kaikille kaikkea hyvää, toteutukoon jokaisen unelmat!

Puuhis, Armas ja Huligaani rv 9+3


9 kommenttia:

Ninpe kirjoitti...

Ja Blogin-nimi toimii myöhemminkin, Huligaanin kanssa on taatusti "pientä puuhaa" älä lopeta, on kiva ollut seurata sinun kulkuasi.

Taru kirjoitti...

No höh, et sä nyt tollei vaan voi lopettaa ;(

PiKo kirjoitti...

Edellisiä kompaten, sä nyt et vaan voi lopettaa.
Sitten vaikka huligaania ootellessa blogi tai ihanmikävaan.
Mutta susta ei luovuta. Me pistetään sut kirjoittaan blogia. Jos ei muuta, kirjoitetaan sun puolestas kunnes sun on pakko kirjoittaa itse!
:D

Ninpe kirjoitti...

Kyllä SE menee jakeluun yllättävän pian, kun joudut miettimään mitä saat syödä, nyt kun pahoinvointi helpottaa ;)

Anniina ★ kirjoitti...

Voi höh! Eihän tää näin voi mennä! Huligaaniuksen (ja myös sun ja Armaan) kuulumisia olisi ollut niin kiva lukea vielä jatkossakin! *polkee jalkaa protestiksi* Määä haluuuun et säää jatkat!!

...jatkathan? Pliis? Katso näitä räpsytteleviä bambinsilmiä? :D

Sofia kirjoitti...

Moikka Puuhis!

Jep, tuli minullekin aivan pyytämättä ja yllätyksenä tämä lopettamispäätös! Samanlaista pohdintaa olen käynyt omassakin blogissa, mutta nyt toistaiseksi ainakin päätynyt jatkamaan. Onhan se mukavaa, kun on jokin paikka omaa dokumentoitua tietoa myös raskausajalta. Vai?

Mutta jos päätösesi pitää kaikesta maanittelusta huolimatta, toivotan sinulle maailman ihaninta raskausaikaa ja kaikkea muuta mahtavaa elämääsi.

<3:lla Sofia

Elina kirjoitti...

Minäkin mielelläni vielä lukisin matkastanne vanhemmiksi, mutta jos päätöksesi pitää niin haluan toivottaa oikein paljon onnea ja ihania asioita teille tulevaisuuteen!!!

HALAUKSIA!!

Taru kirjoitti...

Puuhis??? PUUUUHIS??? Kukkuu haloo???!!!

Ollaanko siellä ?! Sano nyt jotain.......

Ninpe kirjoitti...

Juhuu! Missäs olet ja mitä puuhaat? Kaipaillaan jo sinua/teitä.