lauantai 11. lokakuuta 2008

Mistä vauvat tulevat...?

Lapsettomuuden astuessa elämään huumorintaju ja keskustelut muuttuvat aika lailla rankoiksi, ajoittain sen oivaltaa (onneksi) itsekin. Istuimme Armaani kanssa muutama viikko sitten yhteisellä sunnuntaiaamiaisella.

Ajattele, jos meillä on joskus lapsi ja hän kysyy sen kinkkisen kysymyksen "Mistä vauvat tulevat?". Mitä aiot vastata?

hiljaisuus, selkeästi pientä pohdintaa

Ensin isillä ja äidillä pitää olla jo hieman ikää, koska rahaa täytyy olla säästössä. Sitten mennään yhdessä lääkärisedän luo, joka antaa ison nipun reseptejä ja niiden kanssa mennään apteekkitädin luo. Apteekkitäti puolestaan antaa suuren määrän erilaisia piikkejä ja lääkkeitä, joita äiti sitten ottaa ja piikittää masuaan....

vai olisikohan se ihan normaalitapa helpompi selittää!?


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anteeks mut mä repesin!!! Tää kuvaa vaan NIIN TÄYDELLISESTI meidänkin tilanetta että en voi muutakuin nauraa =)

Me ollaan Murun kans monesti mietitty sitä, että jos joku ulkopuolinen tulis ja kuulis mitä me keskenään tästä lapsettomuudesta puhutaan ja heitetään huulta niin voi olla että valkotakkiset olis tilattuna alta kameran.... :)

Mutta se on pakko, hullukshan tässä muuten tulee!

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai saat linkittää :)

Anonyymi kirjoitti...

Tulin vaan toivotteleen jaksamisia sulle kun luin Rasiksen kommenttiloorasta et teikäläisellä on kans matalento menossa!

Haleja ja voimia, vaikka tiedän et se ei paljon auta, mut ainakin itellä aina jollain lailla helpottaa kun tietää et on joku joka tasan tarkkaan tietää mistä puhuu!!!